top of page

Cursul de Teorie şi Armonia Muzicii pentru DJ şi Producători Muzicali


Muzica este un limbaj universal, iar datorită tehnologiei din ziua de azi, compoziția muzicală pe calculator este mai accesibilă ca oricând. Internetul îți așează în fața ochilor o multitudine de tutoriale de unde poți învăța cum să creezi muzica folosindu-te de anumite programe special concepute pentru acest lucru. Dacă vei face acest lucru acasă, singur, fără ajutorul cuiva de specialitate este posibil să descoperi cu greu sau foarte puțin din imensitatea posibilităților pe care ți le oferă nenumăratele programe, software-uri sau instrumente de producție specifice noului sistem compozițional.

Ce îţi oferă acest curs?

House of Music îți va oferi o înțelegere aprofundată și cuprinzătoare a creației și a producției de muzică pe calculator. Vei dobândi cunoștințele necesare pentru a-ți explora latura artistică până în cel mai mic detaliu.

Cât durează acest curs?

Un curs durează minim 1 an, pentru a acorda șansa de a trasa un drum în lumea muzicii. Totodată durata este la latitudinea participantului, fiind în funcție de scopul fiecăruia.

Ce abilităţi se vor dobândi?

În urma cursului vei dobândi capacitatea de a ințelege complexitatea muzicii din toate punctele ei de vedere - sonoră și scriptică (teoretică), astfel încât muzica nu va mai fi doar acea senzație de a-ți "gâdila" în mod plăcut auzul, ci va deveni mult mai clară, logică, deoarece o vei descompune, o vei analiza și o vei ințelege în tot ansamblul ei

Indiferent că îți dorești să compui muzică de film, pop, rock, funk etc. sau poate că vrei să devii DJ, oricare îți sunt aspirațiile, noi te așteptăm într-un mediu profesional, punându-ți la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta aptitudinile la cote maxime.

http://www.house-of-music.ro/curs-de-teoria-si-armonia-muzicii-pentru-dj-si-producatori-muzicali/

dorobanti@house-of-music.ro


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page